dimecres, 7 d’octubre del 2009

Imatges relacionades amb la desnutrició















La segona fotografia ha sigut extreta de: http://i43.tinypic.com/2rpwxft.jpg

La desnutrició en aquests nens aparentment està molt desenvolupada. La desnutrició té causes complexes que involucren determinants biològics, socioeconòmics i culturals. La desnutrició infantil és el resultat d'una dieta inadequada, en quantitat o qualitat, i de l'efecte acumulatiu d'episodis repetits de malalties infeccioses o d'altres patiments.
Aquests factors tenen el seu origen en l'escàs accés a aliments nutritius, serveis de salut deficients, sanitat i pràctiques inadequades en la llar. Les causes d'aquests problemes són la distribució desigual de recursos, de coneixements i d'oportunitats entre els membres de la societat. A nivell mundial, especialment entre els nens que no poden defensar-se per si sols, la desnutrició continua sent un problema significatiu.
La pobresa, els desastres naturals, els problemes polítics i la guerra en països són les principals causes de la desnutrició infantil.
Exemples de països que pateixen desnutrició infantil són: Biafra, Somàlia, Rwanda, L'Iraq i molts altres més.
En els països desenvolupats no és molt freqüent aquests casos però tot i així s'ha d'estar al cas amb l'alimentació dels nens.


Beatriz González

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada